Become a member

De privileges

  • VIP tickets voor exclusief events
  • Sales van exclusieve A-merken
  • Luxe reizen
  • Productlanceringen

LIBRIJE'S HOTEL - VIP ARRANGEMENT

LIBRIJE'S HOTEL - VIP ARRANGEMENT

  • LIBRIJE'S HOTEL - VIP ARRANGEMENT
  • LIBRIJE'S HOTEL - VIP ARRANGEMENT
  • LIBRIJE'S HOTEL - VIP ARRANGEMENT

Details

Het arrangement bestaat uit een overnachting in een royale hotelkamer, een 4-gangen diner (all-in) in Librije’s Zusje ** en een Librije-ontbijt voor € 525 (prijs gebaseerd op 2 personen op basis van beschikbaarheid)

Librije's Hotel ligt in het historische centrum van Zwolle, beschikt over elegante kamers en heeft een restaurant met 2 Michelinsterren in een bijzondere omgeving: een gerenoveerde, 18e-eeuwse vrouwengevangenis. Uniek bij een overnachting in een van de luxe ingerichte kamers van Librije’s Hotel is onze iPad-service inclusief internet en het kosteloos gebruik maken van de minibar en de butlerservice. De luxe badkamer is voorzien van een groot bad of een ruime douche.

Restaurant Librije bevindt zich op minder dan 5 minuten lopen van het hotel en op 10 minuten lopen van het Stedelijk Museum van Zwolle. Het hotel ligt op minder dan 20 minuten lopen van het treinstation van Zwolle en op iets meer dan 30 minuten rijden van het centrum van Apeldoorn. In Librije's Atelier worden diverse kook- en wijncursussen gegeven. Er is ook een winkel, waar u de wijnen en zelfgemaakte delicatessen kunt kopen die ook in het restaurant geserveerd worden. Librije's Zusje serveert eigentijdse, gastronomische gerechten in de eetkamer. Er zijn ook een gezellige wijnbar in de kelder en een terras op de binnenplaats, waar u kunt genieten van een drankje.

Prijs:  €525,- op basis van 2 personen in plaats van €659,00.
Aankomst mogelijk: Zondag t/m woensdag tot en met 31 maart 2013. Vooraf reserveren verplicht via Librije’s Hotel.
Hoe werkt het: Je ontvangt je voucher via e-mail, boek daarmee tot uiterlijk 31 maart 2013 je verblijf. Te boeken via het Service Center op telefoonnummer 038-8530000 of per e-mail info@librijeshotel.nl.

Additional Information

Brand Librije
Delivery No
Shipping Price €0.00