Become a member

De privileges

  • VIP tickets voor exclusief events
  • Sales van exclusieve A-merken
  • Luxe reizen
  • Productlanceringen

Betalen


U kunt bij mevipu.com op één of meer van de volgende manieren betalen:

iDEAL
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Credit Card / PayPal
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw PayPal account. U rekent af in de vertrouwde PayPal betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen PayPal account.

Veilig online betalen via Payment Service Provider ICEPAY

ICEPAY maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webwinkeliers om diverse online betaalmethodes, zoals iDEAL en PayPal, aan te bieden in hun webshop. Zo kunt u als consument binnen de webshop van uw online betalingen binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. ICEPAY is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

U kunt op de website aanvullende informatie vinden over uw online betaling via ICEPAY.